Selasa, 28 Disember 2010

KOPI SUPERBEST POWER

Kopi Pra-Campuran Superbest Power 

Harga : RM 25.00
Kuantiti : 1 Kotak = 20 Bungkus
Kandungan : Estrak Tongkat Ali, Ekstrak Ganoderma, Estrak Ubijaga, Ekstrak Kopi Arabica, Krimer Bukan Tenusu dan Aspartame

Alamat : No 19, Jalan 5D/2, Taman Langat Jaya, Seksyen 5, Bandar Baru Bangi, 42500... SELANGOR DARUL EHSAN

No Tel : 012-646 3750 - EZONE

USAHAWAN TEGAR DI PERLUKAN SILA BERHUBUNGAN DENGAN SAYA!!

KEBAIKAN :

1. Membantu menambahkan tenaga untuk lelaki dan wanita
2. Membantu membersihkan toksik dalam badan
3. Membantu pembentukan kolestrol dalam saluran darah.
4. Membantu baik pulih sel tubuh badan
5. Membantu melancarkan perjalanan darah
6. Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi
7. Membantu mengurangkan sakit Migrain, Kebas, Sakit Sendi dan otot
8. Membantu merawat ghout
9. Membantu pesakit kencing manis sebagai produk alternatif HERBA

Sesuai diminum oleh lelaki dan wanita. Tanpa perlu menambah gula bila disediakan. Sesuai untuk pengidap kencing manis kerana 100% NON SUGAR.....
TESTIMONI PENGGUNA

RADZIAH 58 TAHUN, BUKIT SELAMBAU, KEDAH
“ Saya sudah lama menghidap penyakit darah tinggi, fibroid, kencing manis dan jantung. Selama 5 tahun saya bergantung pada ubat yang diberi oleh doktor. Saya terpaksa menelan ubat sebanyak 60 biji untuk 1 hari. 20 biji setiap kali. Setelah diperkenalkan kopi Superbestpower oleh kawan, segalanya mula berubah. Selepas minum kopi ini selama 2bulan, penyakit saya semakin berkurang dimana penyakit kencing manis dan darah tinggi terkawal.Dan saya tidak lagi menelan ubat, tetapi hanya mengamalkan minum kopi superbestpower ini setiap pagi dan petang. Begitu juga dengan suami saya yang pernah kemalangan jalan raya, dan berjalan menggunakan tongkat. Selepas mengamalkan minum kopi ini, badannya semakin sihat.”

PUAN JULIA, 40 TAHUN, DAMANSARA DAMAI
“ Saya seorang kerani di syarikat swasta, sebelum ini kedatangan saya tidak menentu, terkadang awal dan terkadang lewat, malah tempoh kedatangannya cukup panjang. Setelah saya mengamalkan kopi Superbest Power, saya mendapati haid saya lebih teratur dan tempoh kedatangannya lebih singkat. Dan saya tidak merasa sakit sewaktu haid. Badan terasa mulai sihat. Saya akan terus mengamalkannya sampai bila-bila.”


ENCIK SHARUL NAZRIM BIN ABU BAKAR, 37 TAHUN, UPTOWN GOMBAK
“ Saya disyaki menghidapi demam denggi dimana saya ke klinik setelah demam panas, badan sangat lemah dan suhu badan tinggi. Pemeriksaan darah mendapati platlet saya hanya 151. Hari kedua, saya ke klinik untuk pemeriksaan darah, platlet turun lagi kepada 141. Doktor menyarankan saya mendapat rawatan ke Hospital Selayang kerana keadaan amat teruk dimana platlet turun kepada 139 dan badan saya semakin lemah. Pada malam keempat saya demam, isteri saya berjumpa dengan wakil SuperBest Power sewaktu SuperBest Power ada promosi di uptown. Saya disuruh untuk mencuba kopi ini. Malam itu, isteri membancuh 2 sachet kopi bersama air mineral. Keesokannya sebelum ke hospital saya minum lagi kopi SuperBest Power. Platlet masih lagi turun kerana saya minum kopi kesannya belum sampai 8 jam. Saya terus mengamalkan minum kopi untuk pagi dan petang. Pada hari ke lima saya ke hospital untuk pemeriksaan, doktor terkejut akan perubahan saya, dimana platlet saya kembali normal iaitu 259. Bintik-bintik merah pada badan pun hilang danbadan saya semakin sihat. Doktor bertanya apakah yang saya ambil, saya memberitahu saya mengamalkan minum kopi SuperBest Power selama saya demam. Singga kini, doktor tersebut turut mengamalkan kopi ini…”

PUAN HAMIDAH BT AHMAD, 55 TAHUN, KLUANG, JOHOR
“ 5 orang anak saya dan seorang jiran menghidapi penyakit buasir berdarah. Semenjak itu, mereka tidak boleh lagi makan makanan yang pedas dan tiada lagi berselera untuk makan.Penyakit ini semakin kritikal dimana sebelum membuang air besar, pasti darah terlebih dahulu yang keluar. Semenjak mengamalkan kopi SuperBest Power, minum setiap pagi dan malam dalam masa 4 hari sahaja, terdapat perubahan dimana buasir yang terkeluar itudapat masuk balik dan darah tidak lagi keluar. Pembuangan air besar begitu lancar dan badansemakin selesa. Mereka semua semakin sihat dan terus mengamalkan minum kopi Superbest Power sehingga hari ini malah berterusan memperkenalkan kopi SuperBest Power kepada kawan-kawan akan kelebihan kopi SuperBest Power.”   

Tiada ulasan:

Catat Ulasan